Tankbouw2022-09-17T17:11:38+00:00

Tankbouw

Uw specialist in buigwerk van complexe vormen ook in de tankbouw

Offerte aanvragen

Bodemspiralen voor opslagtanks, wokkels voor in silo’s en meer

De laatste jaren mogen wij steeds meer buigen voor de tankbouw. Bodemspiralen voor gigantische opslagtanks, (dubbele) wokkels voor in silo’s, en zo is er nog veel meer op te noemen.

Door vooraf goed mee te denken, kunnen wij ervoor zorgen dat de tanks zo efficiënt mogelijk ingedeeld worden. Wij kunnen namelijk zelfs in dubbele handelslengtes, meerdere bochten buigen om zoveel mogelijk lassen te besparen. Hierdoor kunnen we onder andere dubbele wokkels aan één stuk buigen.

Bij deze prachtige projecten denken wij dan ook graag mee met de klant of zelfs eindafnemer over hoe we de in- uitlopen kunnen configureren om zoveel mogelijk lassen te voorkomen.

PROJECTEN IN DE TANKBOUW

Al uw maatvoeringen en nauwe toleranties. Wij leveren en buigen bochten met een grote en kleine radius. Altijd op tijd tegen scherpe constante tarieven.

ISO 9001-2015

Kwaliteitseisen en ISO certificeringen. Tebunus werkt conform de eisen van ISO 9001-2015. Onze scope betreft: Koud buigen Bewerken van (gecertificeerde) metalen buizen Handel in (gecertificeerde) metalen buizen Hitte behandeling van metalen buizen Non-destructieve en/of

SCHRIJF U HIER IN EN BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONS KENNISCENTRUM
0
JAAR ERVARING
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
KLANT TEVREDENHEID
0
RELATIES

Onze klanten en partners

Wij leveren alleen producten die aan alle eisen en klantverwachtingen. Ons afkeurpercentage is extreem laag. Wij testen altijd onze eindproducten.

Ontvang vandaag nog uw offerte

Geheel vrijblijvend en op maat

OFFERTE AANVRAAG

We reageren direct. 

Go to Top