HAIRPINS

Uw specialist in buigwerk van complexe vormen van buigbare materialen

OFFERTE AANVRAGEN

Jarenlange ervaring

De chemische en petrochemische industrie passen U-buizen, oftewel hairpins, toe in warmtewisselaars en condensors. Het gaat hier om specialistisch maatwerk. Tebunus Tube Trading beschikt over jarenlange ervaring en vakmanschap op het gebied van hairpins. Daarnaast garanderen onze buigmachines de grootst mogelijke nauwkeurigheid en een optimale levensduur. Wij buigen volgens de gevraagde kwaliteitsnormen waarbij de wanddikte en ovaliteit genormeerd zijn.

Tebunus - Hairpin

Spanningen of onregelmatigheden in een stuk metaal verwijderen wij probleemloos door middel van gloeien in een oven. Het metaal wordt in een speciale gasoven verhit. Door de hoge temperatuur wordt het metaal minder bros en kan het beter bewerkt worden.

Hairpins

U-Buizen

De chemische en petrochemische industrie passen U-buizen, oftewel hairpins, toe in warmtewisselaars en condensors. Het gaat hier om specialistisch maatwerk. Tebunus Tube Trading beschikt over jarenlange ervaring en vakmanschap. Daarnaast garanderen onze buigmachines de grootst mogelijke nauwkeurigheid en een optimale levensduur. Wij buigen volgens de gevraagde kwaliteitsnormen waarbij de wanddikte en ovaliteit genormeerd zijn.

Tebunus - Petrochemie

Onze klanten en partners

Onafhankelijk onderzoek toont aan: Onze klanten bevelen ons bovengemiddeld aan in hun netwerk. Daar zijn we trots op.

Direct contact

Tijdens kantooruren nemen wij binnen 2 uren contact met u op.