Buigen2022-02-12T18:51:42+00:00

BUIZEN BUIGEN

Uw specialist in buigwerk van complexe vormen van buigbare materialen

Offerte aanvragen

Wij hebben een groot machinepark met CNC gestuurde machines

Tebunus is uw specialist in het buigen van buizen. Tebunus houdt kantoor in het Noord-Hollandse Ursem en heeft inmiddels bewezen over dermate goede kwaliteiten te beschikken op het gebied van buigtechniek waardoor zowel in het binnen- en buitenland de naam een begrip is geworden.

Wij buigen koud. De consistentie van het materiaal blijft hierdoor intact. Wij kunnen koolstof- en roestvaste (rvs), (geslepen/gepolijste) staalsoorten, koper, aluminium en exotische soorten verwerken. Tebunus Tube Bending buigt de moeilijkste vormen met de grootste nauwkeurigheid in buizen van Ø2,5 – Ø114,3 mm en in aluminium tot en met Ø168,3 mm. Wij investeren continu in ons eigen machinepark en gereedschapsmakerij. Onze enorme capaciteit om te buigen in alle denkbare maten kan in complexe projecten ingewikkelde laswerkzaamheden beperken. Naast buigen assisteren we u ook in: nazagen, ontbramen, aanbrengen van laskanten, verspanende technieken, hydrostatisch testen en andere kwaliteitscontroles.

Wij hebben onze eigen gereedschapsmakerij
0
JAAR ERVARING
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
KLANT TEVREDENHEID
0
RELATIES

Onze klanten en partners

Wij leveren alleen producten die aan alle eisen en klantverwachtingen. Ons afkeurpercentage is extreem laag. Wij testen altijd onze eindproducten.

WIJ MAKEN KROM WAT RECHT IS

Al uw maatvoeringen en nauwe toleranties. Wij leveren en buigen bochten met een grote en kleine radius. Altijd op tijd tegen scherpe constante tarieven.

SCHRIJF U HIER IN EN BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONS KENNISCENTRUM

Bekijk onze recente projecten

Wij leveren aan diverse industrieën en multinationals in binnen- en buitenland.

ZIE ONZE PROJECTEN

Direct contact

Tijdens kantooruren nemen wij binnen 2 uren contact met u op.
Go to Top