HANDEL

Het hele traject van inkoop tot en met aflevering wordt door ons begeleid en afgewikkeld.

OFFERTE AANVRAGEN

Warmtewisselaar en condensorbuizen

Warmtewisselaar- en condensorbuizen kunnen in de maten 9,53 mm t/m 50,8 mm O.D. met lengten mogelijk tot 22 meter zowel gelast als naadloos in de soorten koolstofstaal, koolstofstaallegering, nikkellegering, titanium, roestvrijstaal en koperlegeringen geleverd worden.
Wij leveren deze naadloze/gelaste warmtewisselaar- en condensorbuizen af fabriek of uit voorraad om in directe behoeften van de chemische en petrochemische industrie te kunnen voorzien. In deze industrie is tijd een essentiële factor daarom staan bij ons flexibiliteit, service en snelle levertijden hoog in het vaandel.

Tebunus - Handel

U-Buizen

De chemische en petrochemische industrie passen U-buizen, oftewel hairpins, toe in warmtewisselaars en condensors. Het gaat hier om specialistisch maatwerk. Tebunus Tube Trading beschikt over jarenlange ervaring en vakmanschap. Daarnaast garanderen onze buigmachines de grootst mogelijke nauwkeurigheid en een optimale levensduur. Wij buigen volgens de gevraagde kwaliteitsnormen waarbij de wanddikte en ovaliteit genormeerd zijn.

Tebunus - Petrochemie

Gevinde buizen

Wij leveren een breed scala van gevinde buizen (ribbenbuis). Het buigen en bewerken van deze buizen vindt plaats in onze eigen productiehallen.

Gevinde buis type/varianten:

  1. Extruded (High type) – 300 Celsius
  2. G Type – 450 Celsius
  3. L Type – 140 Celsius
  4. LL (Double L) Type – 165 Celcius
  5. SEMI CRIMPING Type (Type 3) – 200 Celcius
  6. SERRATED Type (Grote buis maten) – 300 Celcius

Lees meer over gevinde buizen in ons kenniscentrum.

Trading - Gevinde buizen

Internationaal

Tebunus Tube Trading betrekt de buizen uitsluitend van ISO en PED goedgekeurde fabrikanten in West- en Oost Europa, maar ook van gecertificeerde buizenfabrikanten in India, waarbij het gehele traject vanaf inkoop tot en met aflevering bij de klant door ons wordt begeleid en afgewikkeld.

De fabrieken worden met regelmaat bezocht zodat wij op de hoogte blijven van de meest recente (technische) ontwikkelingen binnen deze organisaties.

De relatie met onze afnemers staat altijd voorop, een perfecte prijs/kwaliteitverhouding bij het aangaan van een samenwerkingsverband met de fabrikanten is voor ons een voorwaarde.
We hebben een uitstekende samenwerking met de rederijen die ons in staat stellen om onze goederen te leveren aan elk deel van de wereld. Wij vervoeren onze producten per vrachtwagen, vliegtuig en boot leveren aan elke zeehaven of specifieke locatie.

Vlag in Ursem

Onze klanten en partners

Onafhankelijk onderzoek toont aan: Onze klanten bevelen ons bovengemiddeld aan in hun netwerk. Daar zijn we trots op.

Direct contact

Tijdens kantooruren nemen wij binnen 2 uren contact met u op.