HANDEL

Het hele traject van inkoop tot en met aflevering wordt door ons begeleid en afgewikkeld.

Warmtewisselaar en condensorbuizen

Warmtewisselaar- en condensorbuizen kunnen in de maten 9,53 mm t/m 50,8 mm O.D. met lengten mogelijk tot 22 meter zowel gelast als naadloos in de soorten koolstofstaal, koolstofstaallegering, nikkellegering, titanium, roestvaststaal en koperlegeringen geleverd worden.
Wij leveren deze naadloze/gelaste warmtewisselaar- en condensorbuizen af fabriek of uit voorraad om in directe behoeften van de chemische en petrochemische industrie te kunnen voorzien. In deze industrie is tijd een essentiële factor daarom staan bij ons flexibiliteit, service en snelle levertijden hoog in het vaandel. Daarnaast drijven wij enkel handel in kwaliteitsproducten.

Tebunus-Handel-Tube-trading

Internationaal

Tebunus Tube Trading betrekt de buizen uitsluitend van ISO en PED goedgekeurde fabrikanten in West- en Oost Europa, maar ook van gecertificeerde buizenfabrikanten in India, waarbij het gehele traject vanaf inkoop tot en met aflevering bij de klant door ons wordt begeleid en afgewikkeld.

De fabrieken worden met regelmaat bezocht zodat wij op de hoogte blijven van de meest recente (technische) ontwikkelingen binnen deze organisaties.

De relatie met onze afnemers staat altijd voorop, een perfecte prijs/kwaliteitverhouding bij het aangaan van een samenwerkingsverband met de fabrikanten is voor ons een voorwaarde.
We hebben een uitstekende samenwerking met de rederijen die ons in staat stellen om onze goederen te leveren aan elk deel van de wereld. Wij vervoeren onze producten per vrachtwagen, vliegtuig en boot leveren aan elke zeehaven of specifieke locatie.

Vlag in Ursem

Onze klanten en partners

Onafhankelijk onderzoek toont aan: Onze klanten bevelen ons bovengemiddeld aan in hun netwerk. Daar zijn we trots op.

Direct contact

Tijdens kantooruren nemen wij binnen 2 uren contact met u op.